Týdenní menu

Otevírací doba: Po: 11 - 14 hod. Út: 11 - 14 hod. St: 11 - 14 hod. Čt: 11 - 22 hod. Pá: 11 - 24 hod. So: 16 - 24 hod. Ne: 11 - 20 hod.

Rezervace +420 605 395 711

Provozní info@restaurace39.cz

Restaurace

Restaurace

Pondělí - 29.11.2021

Polévka 1: Hrachová s krutonky (1,7,9) 0 Kč

Hlavní chod 1: Čevabčiči s cibulí a hořčicí, vařené brambory (1,3,10) 150 g 115 Kč

Hlavní chod 2: Pečené čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou (1,6,14) 150 g 115 Kč

Hlavní chod 3: Selská Bašta(v. pečeně, mor. uzené, dvoubarevné zelí, hous. a bram. knedlíky) (1,3,7) 150 g 139 Kč

Úterý - 30.11.2021

Polévka 1: Kozí brada (1,7,9) 0 Kč

Hlavní chod 1: Zel. salátek s medovo-hořčicovým dresinkem, smažené kuř.nudličky, toast (1,3,7) 120 g 115 Kč

Hlavní chod 2: Řízečky z vepřové panenky, bramborová kaše, okurkový salát se smetanou (1,3,7) 150 g 115 Kč

Hlavní chod 3: Selská Bašta(v. pečeně, mor. uzené, dvoubarevné zelí, hous. a bram. knedlíky) (1,3,7) 150 g 139 Kč

Středa - 1.12.2021

Polévka 1: Mrkvová (1,9) 0 Kč

Hlavní chod 1: Halušky s bryndzou a jarní cibulkou (1,3,7) 300 g 115 Kč

Hlavní chod 2: Pomalu pečený bůček, cibulové zelí, bramborové knedlíky (1,3) 150 g 115 Kč

Hlavní chod 3: Selská Bašta(v. pečeně, mor. uzené, dvoubarevné zelí, hous. a bram. knedlíky) (1,3,7) 150 g 139 Kč

Čtvrtek - 2.12.2021

Polévka 1: Žampionový krém (1,7,9) 0 Kč

Hlavní chod 1: Gnocchi se smetanovým špenátem a kuřecími kousky (1,3,7) 120 g 115 Kč

Hlavní chod 2: Hovězí nudličky po námořnicku (s vejcem), jasmínová rýže (1,3) 150 g 115 Kč

Hlavní chod 3: Selská Bašta(v. pečeně, mor. uzené, dvoubarevné zelí, hous. a bram. knedlíky) (1,3,7) 150 g 139 Kč

Pátek - 3.12.2021

Polévka 1: Hovězí vývar se zeleninou, masem, játrovými nočky a nudlemi (1,3,7,9) 0 Kč

Hlavní chod 1: Koprová omáčka s vejcem, vařené brambory (1,3,7) 150 g 115 Kč

Hlavní chod 2: Kuřecí nudličky s ananasem, hranolky (1,7) 150 g 115 Kč

Hlavní chod 3: Selská Bašta(v. pečeně, mor. uzené, dvoubarevné zelí, hous. a bram. knedlíky) (1,3,7) 150 g 139 Kč

Výpis alergenů

1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK
2. KORÝŠI
3. VEJCE
4. RYBY
5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)
6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA)
7. MLÉKO
8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY
9. CELER
10. HOŘČICE
11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
13. VLČÍ BOB (LUPINA)
14. MĚKKÝŠI
© ARSYLINE 2021
Upozornění
Zavřít